Viking en Hestia kijken terug op geslaagde voetbalreis

Emmen

Afgelopen weekend organiseerden Viking Noord uit Emmen en Hestia een voetbalreis naar de wedstrijd Malaga CF tegen FC Barcelona. Maar liefst veertig enthousiaste voetballiefhebbers brachten het afgelopen weekend door in het zonnige zuiden van Spanje.

Het grootste gedeelte van de groep arriveerde vrijdagmiddag op de luchthaven van Malaga en nam intrek in het luxe Hotel El Fuerte Marbella. Zaterdagmiddag stond het hoogtepunt van de reis op het programma: Malaga CF tegen FC Barcelona. In Estadio La Rosaleda zag men een leuke wedstrijd die uiteindelijk door de Spaanse kampioen gewonnen werd (1-2). De zondag ging iedereen zijn eigen gang. De een flaneerde over de boulevard, de ander bracht door in het luxe oord Puerto Banus en de echte voetbalfan bezocht een vriendschappelijk duel van Dinamo Kiev, dat in het stadion van Marbella speelde. De avond werd afgesloten met een gezellig dinerbuffet bij mede-organisator Loungebar Hestia. Het gezelschap keerde maandag terug in Nederland.

Auteur

Redactie