Itass DTK'70 speelt dubbel programma

Klazienaveen

Het eerste herenteam van tafeltennisvereniging DTK'70 speelt komend weekend een dubbel programma in de eredivisie. Zaterdagmiddag 30 januari staat het thuisduel tegen Klimaatstars uit Middelstum op het programma.

De noordelijke derby werd eerder dit seizoen met 5-2 gewonnen door het team uit Klazienaveen. DTK'70 staat er prima voor met het oog op de kruisfinales. Het team staat stevig op de tweede plaats. Tegenstander Klimaatstars moet vechten voor handhaving en staat op dit moment onderaan. De wedstrijd begint om 13.00 uur in sporthal de Zon in Klazienaveen. Een dag later - zondag 31 januari - spelen de Klazienaveners tegen Wijzenbeek Westa uit Wessem. Doorgaans altijd een lastige uitwedstrijd. Coach Peter Verwey beschikt over een nagenoeg fitte selectie. Bas Hergelink zal zijn rentree weer gaan maken na een blessureperiode van een aantal maanden.

Auteur

Redactie