Multicopy Emmen wint Sign Award 2015

Emmen

Multicopy Emmen heeft de Sign Award 2015 gewonnen. De prijs werd uitgereikt tijdens de twintigste conventie van Franchise Services. De ondernemers René van Steensel van der Aa en Caroline van der Meer namen de award in ontvangst.

"Sign is meer dan groot formaat communicatie", stelde Don Lowe, president en CEO van Francise Services uit de Verenigde Staten. "Het gaat om het bedenken van creatieve toepassingen die bijdragen om bedrijven op te laten vallen tussen hun concurrenten. Multicopy in Emmen is in dat opzicht trendsetter in de regio." René van Steensel van der Aa: "We hebben de laatste tijd stevig geïnvesteerd in niet alleen machines, maar vooral in kennis en mensen. Sign begint met een goed advies over de doelstelling en de toepassing, maar vraagt ook om veel creativiteit en materiaalkennis. Voor ons is sign inmiddels al een groot deel van de omzet."

Auteur

Redactie