Vragen beantwoorden over voeding in Coevorder 'bieb'

Coevorden

 Gewichtsconsulente Jolanda Ahlers geeft donderdag 28 januari vanaf 20.00 uur een presentatie over de methode 'gewoon-eten-dieet'. Zij gaat in het bijzonder in op de zogeheten Nieuwe Richtlijnen Goede Voeding (2015). De presentatie is in de Coevorder bibliotheek. Leden van de bibliotheek kunnen tegen betaling van 4 euro naar binnen en niet-leden betalen 5 euro.

Na de presentatie wordt tijd vrijgemaakt om vragen vanuit het publiek van een antwoord te voorzien. Ahlers is lid van de Nederlandse Beroepsvereniging Gewichtsconsulenten in Nederland. Zij werkt samen met twintig andere gewichtsconsulenten. Zij geven voedingsadviezen volgens de laatste richtlijnen van de Gezondheidsraad. Voor meer informatie: www.gewoonetendieet.nl.

Auteur

Redactie