FC Emmen scoort gezonde lunch

Emmen

Een deel van de selectie van FC Emmen scoort vandaag een gezonde lunch in de schoolkantine van het Drenthe College. Directeur Wim Beekman van de voetbalclub reikt samen met zes spelers van de Emmer FC zes 'Gezonde schoolkantine schalen' uit aan Peter Kuyper - hij is manager facilitair - en aan het team van de kantinemedewerkers.

De selectie van FC Emmen schuift om 12.45 uur aan voor een gezonde lunch in de kantine van de Drenthe College locatie Stadionplein. De selectie staat symbool voor gezond eten en drinken, goed bewegen en daardoor optimaal presteren. Voorwaarden die het Drenthe College stimuleert bij medewerkers en de ruim achtduizend studenten. Met het behalen van de predicaten gezonde schoolkantines is in Drenthe het aantal verdubbeld: van zes naar twaalf.

Auteur

Redactie