'De nacht heeft 1000 ogen' in Coevorden

Coevorden

 Theater Hofpoort en het Stedelijk Museum Coevorden houden op vrijdag 5 februari vanaf negen uur 's avonds tot twee uur 's nachts 'De nacht heeft 1000 ogen'.

Na zonsondergang brengt het muziekensemble I Compani met woord, beeld en experimentele jazz een muzikale ode aan de nacht. De voetjes kunnen ondertussen van de vloer in de zogeheten 'silent disco', terwijl dichteres Delia Bremer samen met leerlingen van De Nieuwe Veste nachtpoëzie laat horen. Ook beeldende kunst ontbreekt niet. Fotoclub Goed Licht exposeert nachtfotografie van de leden en beeldend kunstenaar Maarten van Leuken gaat live aan de slag. Lollypop Bravoure geeft een modeshow met kleding die geschikt is voor nachtelijke uurtjes en ontwerpster Linda Dijkstra van BeeDressed maakt bijzondere ontwerpen. Ook een vuurspuwer, een burlesque danseres en insectenproeverij komen voorbij. De nacht heeft 1000 ogen vindt plaats in het oude postkantoor: Kasteel 4 in Coevorden. Entree kost 5 euro. Een ticket is tijdens de voorverkoop verkrijgbaar in Het Arsenaal (Haven 4) in Coevorden en via info@theaterhofpoort.nl. Kijk voor meer informatie op www.museumcoevorden.nl en www.theaterhofpoort.nl.

Auteur

Redactie