Bijeenkomst noodopvang COA in Emmen

Emmen

Maandag 18 januari houden de gemeente Emmen en het Centraal Orgaan opvang Asielzoekers (COA) een inloopbijeenkomst. Tijdens de bijeenkomst vertellen medewerkers van het COA over de invulling van de noodopvang locatie, inclusief de planning wanneer alles gereed is.

Op 15 september vorig jaar hebben de gemeente Emmen en het COA een informatiebijeenkomst gehouden over de noodopvang voor vluchtelingen. Dit ging over het verzoek van het COA om een noodopvang te realiseren voor 400 tot maximaal 600 vluchtelingen voor een periode van zes tot twaalf maanden, naast het huidige asielzoekerscentrum aan de Wilhelmsweg in Emmen. De gemeenteraad gaf dezelfde maand groen licht.

Inloopbijeenkomst

De inloopbijeenkomst op 18 januari is van 17.00 tot 20.00 uur. Informatiecentrum Delftlanden - Zandzoom 22 in de Emmer wijk Delftlanden - is plaats van handeling.

Auteur

Redactie