Goede prestaties judoka's Vos in Dedemsvaart

Klazienaveen

SLEEN - De judoka's van de vereniging Vos waren met tien deelnemers naar het Wintertoernooi in Dedemsvaart vertrokken en kwamen met zes prijswinnaars terug.

Dimitri Boer behaalde een eerste plaats met goed judo en gaat zich nu voorbereiden op deelname aan de Noordelijke kampioenschappen. Dit geldt ook voor Laura Hidding, die een tweede plaats behaalde bij de dames. Tom Akker was bij de jeugd tot 12 jaar weer in goede vorm. Met knappe ippons kwam hij in de finalepoule, waar hij alleen verloor van Sam Sprenger en daarmee een tweede plaats behaalde. Lois Klein uit Noord-Sleen was ook weer goed. Zij kwam ook in de finalepoule, waar zij wat ongelukkig verloor van Hamldaoui uit Heerde en Klein werd dus tweede. Yrsa Wessel kwam in een sterke poule tot een gedeelde derde plaats en Senna Moes wist een tweede plaats te veroveren in de zogeheten opstapklasse.

Auteur

Redactie