De stoelen van het Atlas Theater 'inzitten'

Emmen

Voor wie nieuwsgierig is naar het interieur van het Atlas Theater, het nieuwe theater van Emmen, kan een bezoekje brengen aan de Emmer VVV, naast de Hema.

Daar zijn behalve tekeningen van de indeling van het theater ook twee rijen met theaterstoelen aanwezig en zelfs stukjes vloermateriaal. De blauwe stoelen op de foto zijn de stoelen voor de hoofdzaal, die ruimte biedt aan 800 bezoekers. De stoelen van deze repicla zijn blauw, maar de stoelen die straks in het theater te zien zijn, krijgen een rode kleur. De paarse rij stoelen vormen een exacte weergave van de stoelen uit de kleine zaal, die ruimte biedt aan 300 bezoekers. Deze zaal wordt vaker gebruikt, waardoor de stoelen iets basaler zijn dan stoelen uit de hoofdzaal. Het Atlas Theater opent oktober dit jaar zijn deuren.

Auteur

Redactie