Dwarspop nieuw in Steenwijksmoer

Steenwijksmoer

De plannen zijn concreet en de vergunningen zijn rond. Het nieuwe muziekfestival Dwarspop in Steenwijksmoer krijgt dan ook groen licht.

De organisatie bestaat uit een stel vrienden, die samen het bestuur van jeugdsoos Anjobema vormen in het kerkdorp Steenwijksmoer. Het nieuwe festival wordt gehouden op vrijdag 13, zaterdag 14 en zondag 15 mei. Plaats van handeling is het Dwarspad tussen Steenwijksmoer en Coevorden. De jongeren hopen nu al op een vervolg in 2017. DJ Peter Hermans van Gigant FM draait vrijdagavond zijn plaatjes in de feesttent en bezoekers kunnen die avond gratis naar binnen.

Millstreet

Een voetbalquiz - met medewerking van Quizavond.nl - staat zaterdagmiddag op het programma. Voor de jongste kinderen staan er die middag springkussens op het terrein. De coverband Millstreet treedt zaterdagavond op en een ticket voor dat optreden kost 7,50 euro tijdens de voorverkoop en 10 euro aan de kassa. De laatste dag van Dwarspop staat in het teken van een open podium in samenwerking met de muzikanten Richard Nijstad en Marco Boonstra. Zij houden maandelijks een open podium in het Coevorder Teuthuus.

Auteur

Redactie