Hazeltje en Grote Haas in De Muzeval

Emmen

 Theater Terra - bekend van Kikker, Kleine Ezel en Dribbel - brengt een compleet nieuwe familievoorstelling gebaseerd op de bekende 'Raad eens hoeveel ik van je hou' boeken en tv-serie.

Hazeltje en Grote Haas houden vreselijk veel van elkaar. Maar hoeveel precies: dat is niet makkelijk te meten. Tijdens de lente, zomer, herfst en winter probeert Hazeltje iets erg belangrijks te vertellen aan Grote Haas: 'Raad eens hoeveel ik van je hou?'. Hazeltje en Grote Haas springen, klimmen en zwieren om te laten zien hoeveel zij van elkaar houden. Raad eens hoeveel ik van jou hou is op zaterdag 23 januari vanaf 14.00 uur te zien in Theater De Muzeval. Meer informatie of reserveren van toegangskaarten: www.mijnmuzeval.nl of via de Theaterkassa: 0591-617000.

Auteur

Redactie