Volksbankcup: SC Erica, EMMS en SV Gramsbergen naar huis

Emlichheim

SC Erica, EMMS uit Slagharen en SV Gramsbergen hebben zich op de tweede dag van het internationale zaalvoetbaltoernooi van SV Grenzland Laarwald niet kunnen kwalificeren voor de finaledag, die zondag 10 januari wordt afgewerkt. In de bomvolle Vechtetalhalle in Emlichheim kon alleen SC Erica zich namens de Nederlandse deelnemers enigszins manifesteren, maar de derde plaats bleek niet voldoende voor de finaledag.

EMMS en SV Gramsbergen eindigden troosteloos als laatste in hun poule. Titelverdediger SV Grenzland Laarwald en het verrassend sterke Hoogstede waren in deze poules duidelijk de betere, gevolgd door ASC Wielen en Olympia Uelsen. De Nederlandse inbreng komt zodoende zondag vanaf 14.00 uur alleen van de Coevorder clubs Germanicus en Raptim. De indeling is als volgt. Groep A: Germanicus, GSV Ringe-Neugnadenfeld, Hoogstede en Olympia Uelsen. Groep B: titelverdediger SV Grenzland Laarwald, ASC Wielen, SC Union Emlichheim en Raptim.

Auteur

Redactie