Germanicus en Raptim door in Volksbankcup

Emlichheim

De eerste dag van de door SV Grenzland Laarwald georganiseerde Volksbankcup werd onder grote publieke belangstelling voor de Coevorder clubs Germanicus en Raptim een groot succes. Germanicus - dat was ingedeeld bij het sterke SC Union Emlichheim, buurman Dalen en nieuweling Georgsdorf - wist in groep 1 alle duels te winnen.

Emlichheim behaalde de tweede plaats in de thuishal. Dalen werd derde in de poule en greep naast de finaledag. In groep 2 wist Raptim na twee zeges en een gelijkspel de koppositie te behalen, gevolgd door GSV Ringe-Neugnadenfeld. SV Pesse werd roemloos laatste. Vrijdagavond 8 januari vanaf 19.00 uur gaat het toernooi verder met SV Gramsbergen, dat het opneemt tegen ASC Wielen, SV Veldhausen en Hoogstede. In de andere poule speelt titelverdediger SV Grenzland Laarwald dezelfde avond tegen SC Erica, Olympia Uelsen en EMMS uit Slagharen.

Auteur

Redactie