Sportrusten met de Sperwers

Emmen

Atletiekvereniging De Sperwers begint zaterdag 6 februari op de eigen atletiekbaan met het zogenoemde Sportrusten. Er wordt in honderd dagen toegewerkt naar het volbrengen van de hele of de halve Marathon van het loopfestijn Drenthe in Klazienaveen op zondag 29 mei 2016, op basis van Sportrusten.

Dit programma bestaat uit de oefening slim hardlopen waarbij rustig ademen wordt gecombineerd. Slim hardlopen doe je door minder kilometers te maken, maar efficiënter te trainen. Rustig ademen doe je met behulp van ademhalingsoefeningen. E.A.C. De Sperwers loopgroeptrainer Henk Hartman is bevoegd om de trainingen en begeleiding van deze nieuwe trainingsmethode te geven. Belangstellenden kunnen zich via de website www.de sperwers.nl zich nader informeren of opgeven.

Auteur

Redactie