Vogeltaarten maken in de Emmer bibliotheek

Emmen

Greetje Fernim-Rispens geeft komende zondag in Bibliotheek Emmen een workshop vogeltaarten maken. Vogels voeren in de winter is een leuke bezigheid. Er zijn ook veel mensen die een vogelvoederplaats hebben.

De manier van Greetje Fernim-Rispens om vogels te voeren is door verschillende soorten vogeltaarten te maken en deze in de tuin te zetten. De taarten zijn niet alleen lekker voor de vogels, maar staan buiten op de tuintafel ook als decoratie-stuk. Door het gebruik van verschillende garneer- en basiskleuren worden het prachtig uitziende vogeltaarten, vlaaien en gebakjes. Het geeft een gezellige sfeer om het huis en het effect is dat diverse vogels je tuin bezoeken. De workshop start om 13.15 uur en duurt 2,5 uur. De kosten bedragen 17,50 euro. Dit is inclusief materialen voor de taart en koffie/thee. Opgave vóór 8 januari. Mensen dienen zelf twee grote onderzetters zoals borden mee te nemen.

Auteur

Redactie