Volksbankcup met Dalen, Germanicus, Raptim, SC Erica en SV Pesse

Emlichheim

 SV Grenzland Laarwald houdt van donderdag 7 tot en met zondag 10 januari de dertiende editie van het internationale toernooi om de felbegeerde Volksbankcup. De organiserende club is titelverdediger in het Duitse Emlichheim, dat vlakbij Coevorden ligt. In de Vechtetalhalle komen zestien clubs in actie. Het aantal Nederlandse deelnemers is zeven. Nog nooit won een Nederlandse club.

De buren Dalen en het Coevorder Germanicus openen het toernooi op 7 januari om 19.00 uur. De zondagclubs spelen ook tegen thuisclub SC Union Emlichheim en nieuwkomer Georgsdorf. In poule B komen dezelfde avond Raptim uit Coevorden en SV Pesse tegen elkaar in actie. De andere clubs in die poule zijn GSV Ringe en SV Grenzland Laarwald 2.

Titelverdediger

SV Gramsbergen neemt het vrijdag 8 januari in poule C vanaf 19.00 uur op tegen ASC Wielen. Later op de avond spelen de Overijsselers ook tegen SV Veldhausen en Hoogstede. Titelverdediger SV Grenzland Laarwald (1) krijgt dezelfde avond in poule D te maken met SC Erica, Olympia Uelsen en EMMS uit Slagharen. De nummers een en twee van elke poule plaatsen zich voor de finaledag op 10 januari vanaf 14.00 uur. De grote finale is die dag om 17.45 uur. Tussenstanden en uitslagen zijn elke speeldag te zien via www.sv-grenzland.de.

Auteur

Redactie