Raptim luidt nieuwe jaar in op vrijdag 8 januari

Coevorden

 Voetbalvereniging Raptim heeft vrijdag 8 januari diverse nieuwjaarsactiviteiten op het programma staan. Vanaf 18.30 uur wordt de traditionele nieuwjaarswedstrijd gespeeld en daarna is er een nieuwjaarsfeest voor supporters, leden, spelers en sponsoren.

De huidige eerste selectie neemt het in de nieuwjaarswedstrijd op tegen een gelegenheidselftal, dat samengesteld is uit een selectie van oud-eerste elftal spelers van diverse generaties. Vanuit alle windstreken komen spelers naar Coevorden om aan deze traditie deel te nemen. Ruim dertig oud-spelers hebben hun actieve aanwezigheid toegezegd. Vanaf 20.00 uur wordt in het clubgebouw een nieuwjaarsfeest gehouden met om 20.30 uur de nieuwjaarstoespraak van voorzitter Jaap de Haan. Daarna treedt de formatie Flex! op. Vrijwilligers en sponsoren kregen al een persoonlijke uitnodiging voor de happening.

Auteur

Redactie