Kerstdiner voor ouderen in dorpshuis Dalerpeel

Dalerpeel

KRIM - Vijf vriendinnen uit Dalerpeel en Nieuwe Krim - Veerle Heijkoop, Danielle Fransen, Melanie van 't Zand, Daphne Weggen en Rosan Hilbink - organiseerden een kerstdiner voor een vijftiental alleenstaanden uit Dalerpeel en Coevorden. Met medewerking van de vader van Veerle, Rick (kok) en Jordy van 't Zand werd een driegangen menu samengesteld en geserveerd.

Het spontane initiatief van de jonge dames, die het idee hadden dat zij best eens iets voor alleenstaande en eenzame ouderen zouden kunnen doen, werd door de aanwezigen erg gewaardeerd. Voor het initiatief werden de zaal en keuken van dorpshuis De Breiberg belangeloos ter beschikking gesteld. Op de foto staan de ouderen samen met de organisatoren. Op de foto ontbreken Danielle, Rick en Jordy.

Auteur

Redactie