Coevorder theater en museum: ode aan de nacht

Coevorden

 Om alvast te noteren in de agenda. Theater Hofpoort en het Stedelijk Museum Coevorden houden op 5 februari 'De nacht heeft 1000 ogen'. De activiteit staat voor een duister avontuur, gevuld met kunst, film, fotografie, muziek, dans en poëzie. Andere trefwoorden zijn vuurspuwers, cocktails, nachtfotografie en modeshows.

Het theater en het museum zoeken vrijwilligers die willen helpen met de opbouw, het ontvangen van gasten en deelnemers plus de afbouw. Vrijwilligers kunnen gratis naar 'de nacht'. Geïnteresseerde vrijwilligers kunnen een e-mail sturen naar info@theaterhofpoort.nl. Een ticket kost 5 euro en is vanaf 4 januari te koop bij Het Arsenaal of via info@theaterhofpoort.nl. 'De nacht heeft 1000 ogen' is 5 februari van 21.00 tot twee uur 's nachts in een leegstaand gebouw in Coevorden (www.museumcoevorden.nl).

Auteur

Redactie