Jon van Eerd met Harrie Babba naar De Muzeval

Emmen

 Toe aan het beste medicijn tegen sleur, een gegarandeerde kuur tegen verdriet, kommer en kwel en de ultieme remedie tegen getob, chagrijn en drama? Ga dan naar de nieuwe komedie van Jon van Eerd.

In Harrie Babba wordt het Harrie Vermeulen wel erg moeilijk gemaakt. Als geest uit de fles moet hij elke willekeurige gek gehoorzamen die hem tevoorschijn haalt. En Harrie zou Harrie niet zijn wanneer hij niet alles in de soep laat lopen en iedereen tot grote wanhoop drijft. Jon van Eerd sleept zijn medespelers en het publiek opnieuw op zijn eigen, unieke manier mee in een wirwar van dolkomische verwikkelingen, gierende capriolen en hilarische misverstanden. In de regie van Caroline Frerichs zien de bezoekers van De Muzeval verder Arie Cupé, Irene Kuiper, Cindy Bell, Joey Schalker en Arian Foppen.

Meer informatie

Harrie Babba is op donderdag 21 januari vanaf 20.15 uur te zien in Theater De Muzeval. Meer informatie of reserveren van toegangskaarten: www.mijnmuzeval.nl of via de Theaterkassa: 0591-617000 (kies 1).

Auteur

Redactie